Beurs voor Gezondzijn en Zelfzorg

with Geen reacties

Op zaterdag 13 juni as vindt in het gebouw van SPORTRADE, Hoofdweg 266 te PATERSWOLDE de beurs Gezondzijn en Zelfzorg plaats.

Het idee achter de beurs is om mensen inzicht te geven in hoe zij hun eigen gezondzijn via zelfzorg kunnen ondersteunen.

Diverse zorgverleners uit Eelde-Paterswolde bieden met elkaar een ‘toolbox’ vol ‘gereedschappen’ aan die daarbij ingezet kunnen worden. Zien, voelen, proeven, luisteren…. luisteren naar je lichaam. En vooral ook ervaren! En dat kan in een diversiteit aan stand, lezingen en workshops waar men gratis aan mee kan doen. Voeding, beweging, meditatie, stressreductie, lichaamsgerichte therapie, kinesiologie, een gratis gezondheidstest, maar ook ‘hoe organiseer ik mijn huis,of mijn leven’. hoe verwerk ik een groot verlies, hoe breng ik anderen in beweging…

Op deze beurs staat de individuele mens en zijn/haar gezondzijn centraal. Ieder mens is anders en er zijn veel manieren om je gezondheid te verbeteren, preventief of curatief. Het gaat niet om het bestrijden of onderdrukken van symptomen, maar om het verbeteren van je eigen balans. Je kunt vaak veel meer dan je zelf denkt!

Ik ben zelf aanwezig op de beurs met een workshop BodyMind Moves en een stand voor de praktijk met de focus op Triggerpoint massage!

Welkom!!

namens de organisatie: Evelien Schipper, Martina de Lange, Anita Pieterman en Evelien Broere

Voor meer informatie, kijk op de website en volg ons op Facebook.

Vooraf aanmelden voor workshops kan op: http://gezondzijnenzelfzorg.wix.com/gezondzijnenzelfzorg